Forty-five

FORTY FIVE EVENEMENTEN LOCATIE.

Sociale media kanalen & Print.

In September 2019 heeft Studio235 een zeer interessante meeting gehad met de creatieve mannen van Forty Five. Forty Five is een evenementen locatie van Muziek'Odroom (MOD), gelegen te Hasselt, Limburg (BE). Weekelijks zijn hier optredens van muziekgroepen en/of DJ's en deze avonden moeten natuurlijk gecommuniceerd worden naar potentiële feestgangers.

Lees onder meer ...
Klant
Forty Five
Hasselt (BE)
Opdracht
Sociale media ( post, story & FB banner formaat )
+ Print (poster A2 formaat)
FORTY FIVE
MAANDKALENDER SEPTEMBER - OKTOBER 2019
Social media formaat:
Post design
FORTY FIVE
MAANDKALENDER SEPTEMBER - OKTOBER 2019
Social media formaat:
Facebook banner design

De vraag was dus simpel: Kan je ons de kalender maken voor September - Oktober 2019 + de komende kalendermaanden.

Studio235 ging in september op doortocht in de Forty Five. Er waren veel werken aan de gang, vanwege vernieuwingen aan het pand. Bepaalde ruimtes werden groter, de bar was al verzet etc.
Dat bracht me op het idee 'inpakken'. Je zag duidelijk hoe alles in het plastiek lag om zo weinig mogelijk te beschadigen.
Dit leidde de studio naar Aluminiumfolie als visual.

FORTY FIVE
MAANDKALENDER SEPTEMBER - OKTOBER 2019
Print:
Poster formaat A2

Het was wat zoeken. De bedoeling was de glans kant van het aluminium in te scannen, maar wanneer de scan dicht ging, werd het te donker en nam de dikte van het aluminium al het licht in beslag ( over inpakken gesproken! ). Er moest een oplossing voor gevonden worden. Na wat experimenteren merkte we op dat wanneer we de scanner klep open lieten, we meer licht door het aluminium zagen. Tessie heeft de scanner dan nog een extra lichtduwtje gegeven met het lampje van haar gsm en voilà. We konden opzoek gaan naar het perfecte beeld voor de gehele communicatie.

FORTY FIVE
MAANDKALENDER SEPTEMBER - OKTOBER 2019
Social Media formaat:
Story design.